Grofica American Pale Ale

ALK 4.0% I IBU 22

Uživajte u kompleksnim citrusnim aromama u mirisu i okusu koje dolaze korištenjem tri vrste američkih hmeljeva. Grofica je lagana i voćna, umjerene jakosti i blage gorčine.

Opis proizvoda

Blage gorčine, umjerene jakosti istaknutih kompleksnih aroma ovaj American Pale Ale (APA) najbolje će odgovarati pripadnicama ljepšeg spola. Šalje nam poruku kako se ne moramo koristiti silom pri ostvarivanju ciljeva i zadovoljavanja potreba, nego svoj utjecaj, bogatstvo duha, stručnost, volju i rad možemo iskoristiti za širenje kulture i promicanje znanja.

Upravo takav pristup krasio je groficu Alojziju Janković, rođ. Festetić (1765. – 1813.), drugu suprugu Ivana pl. Jankovića. Bila je jedna od nautjecajnijih žena u obitelji Janković, a nakon smrti supruga 1798. godine preuzela je upravljanje imanjima Pakrac, Daruvar, Sirač i Stražeman kojima je obitelj Janković vladala više od stoljeća. Bila je pokretačica društvenog života u Pakracu, osnivačica malog dvorskog kazališta, zaslužna je i za gradnju prekrasne barokne crkve sv. Katarine (1804.) u naselju Gaj, u blizini Lipika.

Jesi li stariji od 18 godina?

Da bi posjetio našu stranicu, moraš biti punoljetan.

Nažalost, ne možeš pristupiti stranici. Pričekaj dok ne napuniš 18 godina.